• tala fou

E iva fa'asologa tetele i totonu o fale gaosi sima i le 2023!O se tala e ave ai tagata uma e matamata i oloa fou mamafa mamafa i le Ceramic Expo ma TANZHOU Exhibition.

E iva fa'asologa tetele i totonu o fale gaosi sima i le 2023!O se tala e ave ai tagata uma e matamata i oloa fou mamafa mamafa i le Ceramic Expo ma TANZHOU Exhibition.

Talu ai nei, o le 2023 Ceramic Exhibition i TANZHOU city ma le 38th FOSHAN Ceramic Expo ua tapunia sosoo.O lea la, o le a le mamanu o loʻo faʻaalia i oloa sima i lenei tausaga?

Tulaga 1: Anti slip
I le 2023, o loʻo faʻateleina le tele o faʻailoga sima o loʻo ulufale atu i le auala e faʻafefe ai le slip, faʻalauiloa oloa faʻamaʻi poʻo le fatuina o le IP brand anti slip.
Talu mai le 2020, o loʻo faʻateleina le manaʻoga o tagata faʻatau mo taʻavale sima faʻafefe, ma o loʻo faʻaauau pea le faʻalauiloaina e pisinisi o oloa faʻapipiʻi.O lenei tausaga, o loʻo matou faʻapotopotoina punaoa faʻailoga eseese e fatu ai le igoa o le "super anti slip".

Tulaga 2: Tufuga veveti
O le tufuga veveve o ta'ele'ele'ele o le oloa autu lea e fa'alauiloaina e le tele o fa'ailoga sima i lenei tausaga.E tusa ai ma le aufaipisinisi pisinisi, o le veveti o se faiga faʻaleleia mo piliki mama mama ma piliki paʻu.O lenei faiga e itiiti lava le tafe o le vai, sili atu le lamolemole o le iila, ma foia faafitauli o pu ma faʻaoʻo i luga o le tioata.O le uiga o se mafanafana ma lamolemole.

D6R009系列效果图-1

Tulaga 3: Ma'a Tauleleia
O le maamora e masani lava o se tasi o elemene sili ona tumau i le mamanu sima, ae o lenei mea na mafua ai le tuʻufaʻatasia ogaoga o mamanu ma lanu o maamora tile i totonu o pisinisi.Ina ia mafai ona sailia le eseesega, o le tele o faʻailoga sima ua faʻafeiloaʻi maʻa maʻa taugata e sili atu le maualuga ma seasea nai lo mea masani maamora i tausaga talu ai nei, faʻaleleia le taua ma le faʻamatalaga oa latou oloa.

Tulaga 4: Lanu manino + lanu mama
O lanu manino o se tulaga i le maketi i tausaga talu ai nei ma o se taʻiala taua mo pisinisi sima e atiaʻe oloa.Ae ui i lea, e leai ni teuteuga lanu lanu, e faigofie tele ma leai ni auiliiliga.O lenei tausaga, o le tele o faʻailoga sima ua faʻalauteleina faʻamatalaga tufuga sili atu i tua atu o lanu manino, e fausia ai se faʻataʻitaʻiga o lanu manino ma lanu mama.

Tulaga 5: Malamalama vaivai
I le lua tausaga talu ai, o le tulaga o meaafale fale ua suia i sitaili vaivai, faʻamalolo, mafanafana ma faʻalelei, e pei o le kulimi kulimi, faiga Farani, faiga Iapani, ma isi. ma'i sima mama e pei o piliki lanu mama, piliki mama vaivai, ma piliki mama matagofie.I le taimi nei, o le tele o oloa o loʻo faʻalauiloaina e faʻailoga sima e masani ona atiaʻe ma faʻataʻitaʻia i le "lagona vaivai".

Tulaga 6: A'afiaga o le Flash
I le 2021, o oloa e pei o le "Star Diamond" ma le "Crystal Diamond" na faʻaaogaina tekinolosi tioata tioata e faʻatupu ai maʻa sima faʻatasi ai ma aʻafiaga o le lagi, lea na sili ona lauiloa i le alamanuia.E ui lava o lenei mamanu mamanu na "tafeina" e piliki lanu manino i le tausaga talu ai, ae na faia pea se aafiaga taua i lenei tausaga.

Tulaga 7: Fa'alogona fa'afefete ma fa'afefete
Ina ia mafai ona tuʻuina atu se faʻamatalaga sili atu ona moni, alualu i luma, ma faʻaogaina le faʻaogaina o luga ole tile, o le a faʻatupuina e faʻailoga faʻameamea faʻapitoa ma moni micro concave ma convex mea e ala i limu, vaneina saʻo, ma isi faiga i le taimi o suʻesuʻega ma atinaʻe.

Tulaga 8: Fa'aiila Pa'u
Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le mana'oga mai fa'alapotopotoga fa'atau oloa maualuga mo le fa'aogaina o luga ma lagona fa'alogoina o ta'a sima, pa'u pa'u ma isi ituaiga o ipu sima ma se pa'i lelei ma lamolemole e ta'uta'ua i le maketi.

Tulaga 9: Art
E iai le upu poto e faapea 'o tagata uma o se tusiata'.O le tu'ufa'atasia o fa'ata'ita'iga a le lalolagi i 'oloa sima e mafai ona fa'aalia ai e fale se sitaili matagofie.


Taimi meli: Me-12-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Auina mai lau savali ia i matou: